Pruyssen Daken en Gevels zorgt ervoor dat uw gebouw op een efficiƫnte manier bekleed wordt met een prachtige vlakke gevelbeplating of met een fraai ogende gevelbeschieting. Wij kunnen alle merken leveren en monteren. Zowel in vezelcement als in volkern kunststof, HPL als ook in steenwolvezelplaat. De keuze van het materiaal en de kleur is aan u of uw architect.

Bevestiging kan gebeuren met RVS Torxschroeven in kleur, een aluminium draagconstructie of met een lijmsysteem. Voor deze laatste toepassing zijn wij in het bezit van het KOMO Procescertificaat voor het aanbrengen van gevelbeplatingen met behulp van lijmsystemen (BRL 4104).

Offerte

offerte-tekeningenOp basis van de verstrekte tekeningen brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Al in dit stadium hebben wij de aantallen en plaatafmetingen uitgetrokken. Door ons zaagoptimalisering - computerprogramma zijn hieruit de voordeligste standaardplaat afmetingen en aantallen berekend.

Gelijktijdig hebben wij de hoeveelheden regelwerk, isolatie en bevestigingsmiddelen bepaald, evenals de benodigde arbeid. Op basis hiervan brengen wij aan u een concurrerende offerte uit.

 

Uitvoering

Bij uitvoering wordt door ons op de bouwplaats, in overleg met u, de definitieve plaatindeling/-afmeting vastgesteld. De benodigde basisplaten zijn dan al besteld bij de fabrikant en al geheel of gedeeltelijk aanwezig in ons zaagcentrum.

Middels onze computergestuurde zaaginstallatie worden de platen in de definitieve maten gezaagd. Van dagen besteltijd is bij ons geen sprake. Veelal wordt het benodigde achterhout ook al op lengte afgekort of geprefabt. Per dag nemen onze monteurs een dagproductie aan gevelplaten en houten regelwerk mee naar het project. U heeft dus (bijna) geen opslag van materiaal op de bouwplaats!

Oplevering

Behoudens situaties van overmacht leveren wij onze werkzaamheden binnen de afgesproken tijd op. Indien gewenst wordt er een montagegarantie afgegeven, doorgaans aangevuld met de garantie van de plaatfabrikant.