Pruyssen is uw specialist als het aankomt op vlakke gevelbeplating of gevelbeschieting. Met onze producten bekleden wij uw gebouw op een efficiƫnte, maar ook zeer fraai ogende manier. Maar ook op het gebied van daken bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle daken en gevels volledig naar uw wens

Bij Pruyssen streven we ernaar alle daken en gevels volledig naar uw wens op te leveren. Zo kunnen wij alle gewenste merken leveren en monteren. Ook de keuze van kleur en materiaal laten wij aan u (of uw architect) over. Als het aankomt op gevelbekleding heeft u de keuze uit:

  • Vezelcement
  • Volkern kunststof
  • HPL
  • Steenwolvezelplaat
  • Composiet

Op het gebied van daken bieden wij ook een scala aan mogelijkheden. Denk hierbij aan golfplaten, leien en stalen dakpanelen. Bent u benieuwd wat we u kunnen bieden?

Lees hier verder over onze dakbedekking

Een allesomvattende (en geheel vrijblijvende) offerte

Hebben wij u met onze kennis, ervaring en focus op kwaliteit al overtuigd? Schroom in dat geval niet een geheel vrijblijvende offerte bij ons op te vragen. Op basis van de door u of uw architect verstrekte tekeningen, bieden wij u informatie over:

  • De benodigde aantallen en plaatafmetingen. Met behulp van een computerprogramma voor zaagoptimalisering zijn reeds de voordeligste standaard plaatafmetingen en aantallen berekend.
  • Bijkomend regelwerk
  • Benodigde isolatie
  • Te gebruiken bevestigingsmiddelen
  • Benodigde arbeid

Op deze manier zijn onze offertes allesomvattend, zodat u alle informatie heeft om een juiste keuze te maken.

Offerte aanvragen

Onbezorgde en snelle uitvoering

Naast kwaliteit streven wij bij Pruyssen voor een onbezorgde en snelle uitvoering.

De definitieve plaatindeling en -afmeting wordt bij de uitvoering op de bouwplaats vastgesteld. Dit gebeurt altijd in overleg met u als klant. Op dit moment zijn de benodigde basisplaten al besteld en (gedeeltelijk) aanwezig in ons zaagcentrum.

Op deze manier kunnen we na uw akkoord snel aan de slag. Onze computergestuurde zaaginstallatie zorgt ervoor dat uw platen in de definitieve maten worden gezaagd. Van dagen besteltijd is bij ons dus geen sprake.

Wat de uitvoering van uw daken en gevels door Pruyssen ook zo onbezorgd maakt, is dat u nauwelijks tot geen opslag van materiaal op de bouwplaats heeft. Dit komt omdat onze monteurs slechts een dagproductie aan materiaal meenemen naar uw project.

De oplevering van uw project

Bij Pruyssen leveren wij onze werkzaamheden binnen de afgesproken tijd op. Bij mogelijke uitzonderingen in situaties van overmacht zullen wij dat altijd goed communiceren. Indien gewenst kunnen wij u tevens een montagegarantie afgeven. Dit wordt doorgaans aangevuld met de garantie van de plaatfabrikant.

Wilt u graag meer informatie of advies voor uw project? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen