Op het gebied van daken kunnen wij u behoorlijk wat bieden. Wij zijn specialisten op het gebied van golfplaten, leien en stalen dakpanelementen.
Vaak bieden wij een combinatie aan van asbestverwijdering en nieuw aanbrengen van een veilige bedekking. Geheel nieuw aanbrengen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 
Dus naast renovatie staan we ook ons mannetje bij nieuwbouw. We willen graag met u de mogelijkheden bekijken.
Hieronder vind u de verschillende mogelijkheden die wij kunnen bieden, maar wellicht kan gezamelijk voor een andere oplossing gekozen worden.

Pruyssen Daken en Gevels levert en monteert op grote schaal vezelcement golfplaten. Zij heeft al vele honderdduizenden m² verwerkt op stallen, loodsen, veilinggebouwen en woningen. Kijk bij onze projecten hoe wij te werk gaan. Met onze eigen Manitou verreikers vormen moeilijk bereikbare plaatsen geen probleem.

Leien zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Leien kunnen zowel toegepast worden als dakbedekking en als gevelbekleding. We onderscheiden vezelcement leien en natuurleien. Pruyssen Daken en Gevels levert en monteert beide soorten.

Pruyssen Daken en Gevels levert en monteert ook stalen dakpanelementen. Deze worden vooral toegepast o.a. als dakbedekking voor nieuwbouw en renovatie in de woning- en utiliteitsbouw.