Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw: dakbedekking maakt uw project letterlijk en figuurlijk af. Op dit gebied hebben wij bij Pruyssen dan ook een uitgebreid aanbod. Zo zijn wij specialisten op het gebied van golfplaten, leien en stalen dakpanelen. Maar ook wanneer uw oplossing hier niet tussen staat, denken wij graag met u mee.

Dakbedekking in combinatie met asbest

Asbest is in feite een verzamelnaam voor mineralen met een vezelstructuur. Deze mineralen zijn door de natuur gevormd en werden vroeger veel in de bouw gebruikt. Tegenwoordig zijn we bekend met het feit dat asbest gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid.

Na het verwijderen van asbest bent u bij Pruyssen aan het juiste adres voor het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Ook wanneer er geen sprake is van asbest, zijn wij u met onze dakbedekking graag van dienst als het gaat om renovatiewerkzaamheden.

Dakbedekking voor uw nieuwbouwproject

Het geheel nieuw aanbrengen van dakbedekking behoort daarnaast ook tot onze diensten. Hiervoor bekijken we graag samen met u de mogelijkheden. Het kan zijn dat dat één van de soorten dakbedekking hieronder betreft. Is dat niet het geval? Dan kijken we graag samen met u welke oplossing wel geschikt is voor uw wensen en toepassingseisen.

Soorten dakbedekking van Pruyssen

Bij Pruyssen kunnen wij u op het gebied van dakbedekking verschillende mogelijkheden bieden. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor:

  • Vezelcement golfplaten
  • Vezelcement- en natuurleien
  • Stalen dakpanelen

Golfplaten zijn – zoals de naam al doet vermoeden – te herkennen aan de golvende vorm en zorgen voor een waterdichte dakafwerking. Bij Pruyssen leveren én monteren wij deze vezelcement platen op grote schaal.

Pruyssen levert veel verschillende soorten, maten en kleuren leien. Een eigenschap van leien is dat deze zowel voor dakbedekking, als voor gevelbekleding kan worden gebruikt. We onderscheiden hier vezelcement- en natuurleien. Met name de natuurleien kunnen generaties lang mee.

Naast bovenstaande oplossingen, leveren en monteren wij ook stalen dakpanelen. Toepassingsgebieden van deze oplossing zijn onder andere dakbedekking voor nieuwbouw en renovatie van dakbedekking in de woning- en utiliteitsbouw.

Bent u er nog niet uit wat een geschikte oplossing is voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie en advies. Wij denken graag met u mee!

Contact opnemen