Golfplaten zijn – zoals de naam al doet vermoeden – te herkennen aan de golvende vorm en zorgen voor een waterdichte dakafwerking. Bij Pruyssen leveren én monteren wij deze vezelcement platen op grote schaal.

Bij Pruyssen bent u aan het juiste adres voor golfplaten. Wij leveren en monteren deze vezelcement platen op grote schaal. Zo hebben wij al honderdduizenden vierkante meters mogen monteren op stallen, loodsen, veilinggebouwen en woningen. Wij dragen graag bij aan de juiste dakafwerking van uw project.

Een waterdichte en veilige oplossing

Naast leien en stalen dakpanelen, behoren golfplaten tot ons vaste aanbod. Golfplaten staan bekend om de golvende vormgeving en waterdichte dampdoorlatende eigenschap. Vroeger werden de platen gemaakt van een mengsel van asbest en cement. Sinds we bekend zijn met het feit dat asbest slecht is voor onze gezondheid, wordt hier vanzelfsprekend ander materiaal voor gebruikt.De asbest vezels zijn vervangen door kunststof vezels.

Eternit Golfplaten

Bij Pruyssen zijn wij al vele jaren een voorraadhoudend dealer van Eternit, onze partner in golfplaten en andere dak- en gevelmaterialen. Door deze prettige samenwerking kunnen wij u snel aan een kwalitatief nieuw dak helpen.

De Ecolor en Ecolor Extra vezelcement golfplaten van Eternit zijn niet alleen van kwalitatieve, maar ook zeer duurzame keuze. Deze geprofileerde platen zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Door een breed assortiment aan hulpstukken, zijn de toepassingsmogelijkheden vrijwel eindeloos.

eternit

SVK en Cembrit golfplaten

Naast de golfplaten van Eternit, levert en monteert Pruyssen ook platen van de fabrikanten SVK en Cembrit, één van de grootste producenten van Europa. Omdat kwaliteit bij beide partijen ook hoog in het vaandel staat, zijn wij erg blij met deze samenwerking.

SVKCembrit

De toevoeging van lichtplaten en isolatie

Bij Pruyssen kunt u er tevens voor kiezen om lichtplaten te verwerken tussen uw golfplaten. Hierbij kunt u denken aan polyester- of glasheldere polycarbonaat lichtplaten. Deze zijn beschikbaar in enkelwandige of 3-wandige uitvoering. Daarnaast bieden wij de toepassing van isolatie, zowel op als onder de gordingen.

Een onbezorgde uitvoering

Samen met onze partners kunnen wij u dus van de beste kwalitatief hoogwaardige oplossingen voorzien. Wij durven best te zeggen dat niets voor ons te gek is. Met behulp van onze eigen Manitou verreiker zijn zelfs moeilijk bereikbare plaatsen geen probleem. Onze jarenlange kennis en ervaring in combinatie met een kwalitatieve uitrusting zorgt voor een onbezorgde uitvoering van uw opdracht.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk hiervoor onze projecten. Wilt u direct meer informatie of advies?

Neem contact met ons op