Naast bovenstaande oplossingen, leveren en monteren wij ook stalen dakpanelen. Toepassingsgebieden van deze oplossing zijn onder andere dakbedekking voor nieuwbouw en renovatie van dakbedekking in de woning- en utiliteitsbouw.

Voor het leveren en monteren van stalen dakpanelen bent u bij Pruyssen aan het juiste adres. Deze stalen oplossing passen wij onder andere toe als dakbedekking voor nieuwbouw en renovatie van woning- en utiliteitsbouw.

De toepassing van stalen dakpanelen

Stalen dakpanelen passen we voornamelijk toe bij de renovatie van bitumineuze daken en in de prefab bouw. Hierbij kunt u denken aan dakbedekking voor recreatiebungalows, stacaravans, scholen en woonboten.

Bekijk onze projecten

Stalen eigenschappen

Stalen dakpanelen hebben twee interessante eigenschappen die van invloed zijn op de toepassingsgebieden: de profilering en het geringe gewicht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat deze oplossing speciaal geschikt is voor flauw hellende daken en lichte dakconstructies.

Het geringe gewicht heeft overigens geen invloed op de sterkte van het materiaal. In tegendeel. De sterkte en duurzaamheid van stalen dakpanelen zijn juist twee voordelen. Daarnaast zijn de panelen weersbestendig en geluiddempend. Ultiem (woon)comfort!

Bij Pruyssen bieden wij deze panelen in veel verschillende kleuren en profielen. Qua afmetingen kunt u denken aan mogelijke lengtes van de nok tot de goot. Dit bieden wij dankzij onze partners BMI Icopal, Kingspan, Falk en SDS Ommen.

icopal Kingspansds

Volledig naar uw wens

Samen met bovengenoemde partners kunnen wij dakpanelen leveren (en monteren) die volledig naar uw wens zijn. Want wist u dat u zelf kunt kiezen uit stijlvolle ontwerpstijlen? Zo is het bij BMI Icopal mogelijk te kiezen uit een glanzende of juist natuurlijk ogende matte variant. Ook heeft u de keuze uit natuurlijke steengranulaten of een gladde uitvoering.

Kingspan en Falk zijn voornamelijk thuis in de geïsoleerde stalen dakpanelen. Op deze manier is uw project te allen tijde beschermd tegen dagelijkse uitdagingen. De focus van Kingspan en Falk op onderstaande zaken zorgt er tevens voor dat wij erg trots zijn op deze samenwerking:

  • Energie-effici├źnt
  • Aantrekkelijk
  • Remontabel
  • Milieuvriendelijk
  • Productief

Met ten slotte de vernieuwende blik van SDS Ommen kunnen wij er bij Pruyssen voor zorgen dat wij stalen dakpanelen kunnen leveren en monteren die volledig naar uw wens zijn en voldoen aan de eisen van uw project.

Stalen dakpanelen van Pruyssen

Bij Pruyssen vertellen wij u graag meer over onze mogelijkheden op het gebied van stalen dakpanelen. Ook kunnen onze leien of golfplaten een optie voor u zijn. Heeft u behoefte aan specifieker advies? Neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing.

Contact opnemen