Gevels zijn vaak de blikvanger van een gebouw. Het is zaak de juiste materialen te kiezen en deze op een een vakkundige wijze aan te brengen. Het kiezen van de materialen is doorgaans aan de architect voorbehouden. Pruyssen Daken en Gevels kan echter hierin meedenken en door jarenlange ervaring zeker een goede partij zijn bij het vakkundig en verantwoord aanbrengen van deze blikvanger. Bij projecten treft u een breed scala aan uitgevoerde werken aan die u een beeld geven wat wij kunnen.

Pruyssen Daken en Gevels levert en monteert een breed assortiment aan gevelbeschietingen. Daaronder verstaan we producten voor de bekleding van gevels, die het uiterlijk hebben van houten planken. Deze kunnen zowel horizontaal als verticaal toegepast worden. Als potdekselwerk, als rabatdelen of ook alternerend.

Gevelplaten kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Te denken valt aan:

  • zichtbaar d.m.v. in kleur gelakte schroeven.
  • semi-blind door aluminium geschroefde strips in de verticale voegen.
  • blinde bevestiging.

Blinde bevestiging kan door middel van een aluminium ophangsysteem of een lijmsysteem. Dit laatste is volgens ons een voordelige en verantwoorde bevestigingsmethode. 

Met hun jarenlange ervaring en opgedane kennis zijn onze timmerlieden en gevelmonteurs in staat uw project met gevelbeplating perfect af te ronden. Pruyssen Daken en Gevels kan ook de achterconstructie aanbieden voor de gevelbeplating, compleet met houten of aluminium regels, ankers, hoeksteunen, folie en isolatie.