Sinds 1966 hebben wij bij Pruyssen al veel projecten mogen uitvoeren. Deze opdrachten variëren van kleinschalige projecten van enkele m2 tot grootschalige projecten van enkele duizenden m2. Bij al deze projecten staat er twee dingen centraal: hoogwaardige kwaliteit en liefde voor de bouw.

Hieronder vindt u de projecten die wij in de loop ter jaren hebben mogen realiseren. Wilt u graag meer weten of wenst u advies voor uw project? Neem dan contact met ons op!

Voor elk project een passende oplossing, dát is het uitgangspunt van ingenieursbureau Deep B.V., de opdrachtgever van de nieuwbouw van hun bedrijfsruimte aan de Johan van Hasseltweg te Amsterdam. Met het toepassen van balkonbekledingsprofielen blind bevestigd aan de gevel is ook een passende oplossing gevonden voor een speciaal project.

Lees meer: Deepseabed Amsterdam

Je voelt je hier thuis en het is een licht en gezellig huis. Zomaar wat reacties na de ingebruikname van het woonzorgcomplex. Uit deze opmerkingen blijkt dat Knevel architecten in hun opdracht niet is tekort geschoten. Het resultaat van ons aandeel, de buitenzijde, als onderdeel van een fraai geheel mag er dan ook zijn.

Lees meer: Ebbe en Vloed, Oude Tonge

Op de plaats van de voormalige chocoladefabriek is Winkelcentrum De Baronie gebouwd. De wens van opdrachtgever Green Real Estate - Alphen aan den Rijn was om een herkenbare herinnering aan deze fabriek in de nieuwbouw terug te vinden. Deze herinnering is nu terug te vinden in het trappenhuis waar middels een vectogram in een Steni beplating een blik wordt gegevens op foto's uit de voormalige fabriek. Een mooi staaltje van hoe oude opnamen gekoppeld zijn aan moderne technieken.

Lees meer: Baronie Alphen ad Rijn

Als toonaangevend merk van zowel contract wallcoverings (tbv de projectmarkt) alsook residential wallcoverings (tbv de consumentenmarkt) is BN Wallcoverings al vele tientallen jaren trendsetter in de markt voor wanddecoratie. Voor hun nieuwbouw wilden ze dan ook een uitstraling die hun bedrijfsvisie weergeeft. Van Ancum Hoogendoorn BV heeft deze opdracht uitgewerkt tot een bijzonder resultaat op gevelgebied.

Lees meer: BN International Huizen

Neem contact met ons op

Naam*
Vul een naam in

Telefoon*
Vul een telefoonnummer in

*
Invalid Input

 contact-gebouw-klein