Op de plaats van de voormalige chocoladefabriek is Winkelcentrum De Baronie gebouwd. De wens van opdrachtgever Green Real Estate - Alphen aan den Rijn was om een herkenbare herinnering aan deze fabriek in de nieuwbouw terug te vinden.

Deze herinnering is nu terug te vinden in het trappenhuis waar middels een vectogram in een Steni beplating een blik wordt gegevens op foto's uit de voormalige fabriek. Een mooi staaltje van hoe oude opnamen gekoppeld zijn aan moderne technieken.

Tot volle tevredenheid hebben wij dit project mogen maken.

Onze projectgegevens:

  • Opdracht van Kondor Wessels Amsterdam
  • Winkelcentrum De Baronie, Prinses Beatrixlaan te Alphen aan den Rijn (2013.022)
  • 442 m² Steni Colour, glasvezelversterkte polymeercomposiet gevelplaat type T7
  • bewerkt met vectogramm (Steward Design Panels)
  • Bevestiging d.m.v. KOMO verlijming op houten regelwerk

Neem contact met ons op

Naam*
Vul een naam in

Telefoon*
Vul een telefoonnummer in

*
Invalid Input

 contact-gebouw-klein