Removas Asbestverwijdering staat garant voor een veilige en verantwoorde verwijdering van uw asbesthoudende dak- of gevelbeplating. Wij zijn daartoe gecertificeerd en ook ons personeel heeft de benodigde opleidingen gevolgd om op een deskundige en veilige wijze asbesthoudende beplating te verwijderen. Velen zijn al jarenlang bij ons bedrijf in dienst en hebben een geweldige ervaring in de bouw, zowel met asbestsanering als ook met de montage van nieuwe dak- en gevelbeplatingen.

SCA

Asbestverwijderingsbedrijven moeten voldoen aan de strenge regels van het SCA Certificatieschema Procescertificaat Asbestverwijderen SC-530 / 2008. Removas Asbestverwijdering is een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf. Zij bezit het SCA Procescertificaat Asbestverwijdering nummer 07-C 070093.

DAV en DTA

Al ons uitvoerend personeel is in het bezit van het SCA Persoonscertificaat Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV). Daarnaast is een aantal werknemers opgeleid tot Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA-A).

VCA

Removas Asbestverwijdering is tevens in het bezit van het VCA* veiligheidscertificaat, versie 2008/05. Al ons uitvoerend personeel is in het bezit van het diploma basisveiligheid VCA.

C.I.

De projecten van asbestverwijderingsbedrijven worden regelmatig onaangekondigd gecontroleerd door Certificeerde Instellingen en de Arbeidsinspectie. Bij Removas Asbestverwijdering B.V. vinden in dit verband 6 - 7 kwaliteitscontroles per jaar plaats door de Certificerende Instelling Eerland Certification uit Geldermalsen.

VVTB

Removas Asbestverwijdering B.V. is lid van de Vereniging voor Verwijdering van Toxische en gevaarlijke Bouwmaterialen. Door middel van de voorlichting van deze brancheorganisatie blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van asbestverwijdering.

Algemeen

Een aantal personeelsleden is in het bezit van specifieke veiligheidscertificaten, zoals veilig werken met de verreiker en hoogwerkers en is bedrijfshulpverlener. Al onze elektrische gereedschappen worden jaarlijks gekeurd volgens NEN 3140 en ons materieel krijgt jaarlijks een specifieke veiligheidskeuring.